AlbKosova Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AlbKosova Forum

www.VetemSport.TK

ForumForum  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimi  

Torres: Jam pёrmirёsuar nёn drejtimin e Benitez

Shko poshtë 
AutoriMesazh
egzonho

Numri i postimeve : 7

Torres: Jam pёrmirёsuar nёn drejtimin e Benitez Empty
MesazhTitulli: Torres: Jam pёrmirёsuar nёn drejtimin e Benitez   Torres: Jam pёrmirёsuar nёn drejtimin e Benitez EmptyTue Feb 17, 2009 7:29 pm

Sulmuesi i Liverpoolit, Fernando Torres, ka lavdëruar menaxherin e tij Rafael Benitez, duke thёnё se ai ёshtё ngritur nё mёnyrёn mё tё mirё si lojtar nёn drejtimin e tij.

“Futbolli anglez ka qenё i mirё pёr mua pёr shkak tё karakteristikave tё tij: ёshtё i shpejtё, direkt dhe ka pak ndalime, dhe i ёshtё pёrshtatur lojës time mё shumё se futbolli spanjoll”, ka thёnё Torres.

“Kualitetet e mia natyrale, shpejtësia, fuqia, përshtaten nё Premierligё. Rafa kishte kërkuar sulmues me karakteristikat e mia, ndonjë tё shpejtё i cili mund t’i befasojё mbrojtësit dhe tё dalё prapa tyre, por megjithatë mё duhej tё mësoja shumё”.

“Pёr shumё trajnerё, aspekti taktik i lojës nuk ёshtё i rёndёsishёm aq, por pёr Rafa ai ёshtё fundamental; ai e din mёnyrёn se si do tё vendosemi ne, lëvizjet dhe organizimin. Kam mësuar shumё. Ka qenё vërtet kënaqësi pёr mua tё punoj me Rafa”, ka shtuar sulmuesi spanjoll.
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
AlbKosova Forum :: Sport :: Sporti Nderkombëtar-
Kërce tek: