AlbKosova Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
AlbKosova Forum

www.VetemSport.TK

ForumForum  Latest imagesLatest images  RegjistrohuRegjistrohu  identifikimi  

Fraza miqësie

Shko poshtë 
AutoriMesazh
mother of events
Admin
mother of events

Numri i postimeve : 29

Fraza miqësie Empty
MesazhTitulli: Fraza miqësie   Fraza miqësie EmptyTue Feb 24, 2009 1:50 am

Atehere mendoj qe kjo duhet postuar ketu ,se edhe miqesia eshte nje lloj dashurie!

I tha dashuria miqësise: pse ekziston ti kur jam une?
Miqësia u pergjigjë:
Për të mbushur me një buzëqeshje atje ku ti lë lot.

C'është dashuria?
Dy shpirtra në një trup
C'është miqësia?
Dy trupa në një shpirtë

Mund ta harrosh personin me të cilin ke qeshur por kurre atë më të cilin ke qarë.

Jeta s'është asgjë pa miqësineë!!!!!

Mik i mirë nuk është ai që të fshinë lotët por ai që nuk të lë të qash!

1=Ti 2=Ne 3=Te Dua Shumë

Në botën e ndjenjave MIQTE janë yjet...disa bien, disa humbasin dritë, disa fuqi...por une më siguri nuk do të bie dhe nuk do te humbas kurre dritë!

Dyshon qe yjet jane zjarrë, dyshon që dielli levizë, dyshon që e vërteta është genjeshtër, por mos dysha kurrë tek miqesia ime për ty..

Gjithmonë kur të jesh trishtuar shih nga qielli: cdo yll që sheh është një përson që të do, më përshëndet nese më sheh.

Miqësia që na lidhë është më e fortë se cdo ciklon, do të më kesh pranë kudo që të ikesh, sepse nuk ka kufije për të mirën që të dua.

Që të më kërkonin që të hiqja dorë prej teje dhe të më falin botën do të thoja: C'të bëj me botën kur kam një mik që më ofron universin?

Në botë ekzistojnë 2 forca të mëdha: E mira dhe e keqja! E MIRA është ajo që do të të bej gjithmonë...e keqja është ajo që sdo të të bëj KURRE! TE DUA SHUME!

Atë natë më pyete kë dua më shum ty apo jetën?Unë pa u menduar t’u përgjigja:’’jetën’’dhe ti ike duke qarë pa e ditur se: jeta ime je TI!
Mbrapsht në krye Shko poshtë

Fraza miqësie
Mbrapsht në krye 
Faqja 1 e 1
 Similar topics
-
» Fraza Dashurie #1
» Fraza Dashurie #2
» fraza dashurie#3

Drejtat e ktij Forumit:Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi
AlbKosova Forum :: Bisedë & Argetim :: Dashuria-
Kërce tek: